Verzending, betaling en retour

Verzending

Bij een bestelling in Nederland onder €50,- berekenen wij €2,95,- porto. Bestellingen in het buitenland onder de €50,- rekenen wij €8,50 erbij. Dit word automatisch toegevoegd bij het betalen van de bestelling.

Voorraad
Omdat wij al onze producten zelf in ons atelier maken kan het gebeuren dat de materialen van het artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, u ontvangt dan binnen twee werkdagen een e-mail van ons. Wij zullen in overleg met u besluiten wat uw opties zijn. U kiest bijvoorbeeld voor een langere levertijd of krijgt een persoonlijk advies over een vergelijkbaar product. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen het geld retour te ontvangen.

Betaalmethodes

IDEAL
Bij Black Turtle kunt u op verschillende manieren uw bestelling betalen. De eenvoudigste manier is betaling via IDEAL. Wij kunnen direct zien of uw betaling is voldaan, waardoor uw bestelling sneller verzonden kan worden.

Retourneren: 7 werkdagen bedenktijd
Mocht uw bestelling tegenvallen, dan kunt u het niet gedragen product, zonder beschadigingen en voorzien van het originele label, binnen 10 werkdagen retour zenden.
U dient uw retourzending vooraf via e-mail aan ons te melden onder vermelding van het bestelnummer en uw rekeningnummer. U kunt uw e-mail sturen naar info@blackturtle.nl.

Voorwaarden
Het risico en de kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Zodra de artikelen retour zijn ontvangen zullen wij ofwel nieuwe producten opsturen ofwel het tegoed retour boeken op uw rekening.

Het retouradres is:
Bijsterhuizen 30-09

6604 LP Wijchen

The Netherlands